Contact

Proell & Colleagues
Proell Advocaten / Attorneys at Law
Singel 250
1016 AB Amsterdam
Netherlands

Tel: +31 20 854 6913
Fax: +31 20 854 6900
office@amsterdamlawyers.com
http://www.amsterdamlawyers.com

Proell Advocaten is een samenwerking tussen de afzonderlijke en onafhankelijke advocaten die in Nederland zijn geregistreerd, van de Bondsrepublieken Duitsland en Oostenrijk. De activiteiten worden uitgevoerd in overeenstemming met de bepalingen van de Directive 77/249/EEC.

Een volmachtsrelatie wordt uitsluitend gesloten met het wettelijk erkende advocatenkantoor.

Alle diensten van advocaten van Proell Advocaten zijn onderworpen aan de "KlachtenenGeschillenregeling Advocatuur". De interne klachtenprocedure van het advocatenkantoor en de regels voor mediation procedures voor geschillen met advocatenkantoren (Verordeningen Geschillencommissie Advocatuur) liggen in ons kantoor ter inzage en zullen kosteloos worden verzonden tijdens het eerste schriftelijk verzoek.

Wettelijke informatie:
Exploitant en verantwoordelijke voor inhoud (zie bovenstaand contactadres).

Advocaat Dr. Florian Pröll is lid van de orde van advocaten van Braunschweig (code 12716) en Wenen (code R173256). De verantwoordelijke toezichthoudende instantie is de orde van advocaten van Wenen. Zijn juridische beroepstitel is advocaat; toegekend in de Bondsrepubliek Oostenrijk. Activiteiten in Nederland worden uitgevoerd op basis van art. 16a – 16f Advocatenwet.

BTW-identificatienummer volgens § 27a UStG: DE3010417082
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering: Gothaer Allgemeine Versicherung AG, 50598 Keulen, Duitsland, evenals basiskamercontract van de balie van Wenen.
Deze website kan gratis worden gekoppeld. Geen garantie voor de volledigheid, juistheid en tijdigheid van de inhoud. Elke aansprakelijkheid, met name voor de inhoud van gekoppelde externe websites, is uitgesloten. Deze website verzamelt geen persoonlijke gegevens, met name de toegang tot IP-adressen wordt alleen in anonieme vorm opgeslagen.